Porta LINE

p17_4602_b

Usi Porta LINE

Mereu in trend

Caracterul unic al usilor Porta Line este subliniat de insertiile de aluminiu de pe suprafata canatului de usa. Modelele acestei colectii sunt disponibile intr-o gama larga de culori, cu finisaje HQ CPLsi Portadur, de o durabilitate exceptionala, ceea ce face acest produs potrivit atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru birouri si hoteluri.

Miezul standard al usii care este fagurele de stabilizare poate fi inlocuit cu placa de PAL perforata, aceasta din urma fiind caracterizata de o stabilitate mai buna si proprietati de antifonare.

Finisaje, culori, echipamente auxiliare

Finisaj Portadecor

gri euroinvest
fag bavaria
visin
nuc
wenge
portadecor
nuc alb
stejar deschis
nuc verona 2
nuc verona 3

Finisaj Portadur

nuc 4
nuc 6
nuc 2
nuc 3

LAMINAT CPL HQ

laminat
gri euroinvest
fag porta
mahon
nuc
stejar milano 1
stejar milano 2
stejar milano 4
stejar milano 5
nuc alb
nuc modena 1
nuc modena 2

Finisaj Portasynchro 3D

stejar rosu
stejar inchis
wenge alb
acacia argintiu
pin norvegian
acacia auriu

Finisaj Portaperfect 3D

stejar sudic
stejar malibu
stejar clasic
stejar siberian
stejar california
stejar scandinav
stejar havana

Porta LINE model A.1

p80_01_b

Porta LINE model A.3

p80_02_b

Porta LINE model B.1

p80_03_b

Porta LINE model C.1

p80_04_b

Porta LINE model D.1

p80_05_b

Porta LINE model E.1

p80_06_b

1.Suntem deschisi la propuneri si ne dorim sa imbunatatim constant acest nou mod de lucru pentru a avea o colaborare cat mai buna, astfel incat va invitam sa va prezentati sugestiile in rubrica de feedback.

2.Tinand cont de riscul pe care il poate reprezenta o vizita de masuratori clasica, incurajam clientii sa opteze pentru realizarea masuratorilor pe cont propriu. Venim in ajutorul dumneavoastra cu propunerea de a va ghida in procesul de masurare a golurilor de zid printr-un apel video. Astfel, unul dintre specialistii nostri, va va indica cum se realizeaza o masuratoare corecta, dar de asemenea, va va oferi si alte detalii si sfaturi importante, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Acest serviciu costa 150 RON.

In cazul in care decideti ca realizarea unei vizite de masuratori clasica este absolut necesara, acest serviciu va costa 250 RON pentru Bucureti si zonele limitrofe.

In ambele cazuri, daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 RON (fara TVA), se vor scadea 150 RON din contravaloarea montajului, daca acesta este solicitat.

In urma masuratorii sau a comenzii pe proprie raspundere, clientul va primi o oferta personalizata de pret pentru modelele de usi indicate. In cazul in care clientul doreste o noua calculatie de pret, pentru alte modele de usi, realizarea acestei noi oferte va fi tarifata cu 30 RON.

3.Tinand cont de faptul ca situatia actuala ne-a obligat sa ne continuam activitatea intr-o formula mai restransa si nu mai avem posibilitatea sa realizam calculatii estimative de pret in acelasi ritm ca si pana acum, invitam clientii ce doresc sa afle preturile produselor comercializate inainte de vizita de masuratori sau a comenzii pe propria raspundere, sa acceseze lista de preturi din rublica “Catalog si preturi”. In cazul in care lista de preturi detaliata nu este pe intelesul clientilor,venim in ajutorul acestora cu o lista ce contine preturi minime si maxime pentru fiecare model in parte.

In eventualitatea in care clientul solicita totusi o oferta estimativa realizata de un specialist, va invitam sa ne furnizati toate detaliile necesare si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Acest serviciu va fi tarifat cu 30 RON/oferta estimativa.

4.Situatia actuala ne-a obligat sa inchidem showroom-urile. In cazul in care clientul doreste totusi sa discute pe larg cu unul distre colegii nostri si sa vada tipurile de contructii existente pentru usile dorite, cum arata fiecare model de toc in parte, ce tipuri de accesorii sunt disponibile, ii oferim posibilitatea de a intra in apel video cu un reprezentant din showroom. Aceast serviciu va fi tarifat cu 50 RON si va avea durata maxima de 30 minute.

REDESCHIDERE MAGAZINE

 Dragi clienti,

Incepand cu data de 18.05.2020 redeschidem showroom-urile Porta Doors din Bucuresti si Pitesti. Am luat toate masurile de protectie pentru ca atat dumneavoatra cat si angajatii nostrii sa fiti in siguranta.

Avem rugamintea ca in showroom-urile Porta Doors sa :

 PROGRAM DE LUCRU

Showroom Nerva Traian, Banu Manta, Afi Cotroceni, Pitesti : Luni-Vineri: 9:00 – 18:30

                                                                                                   Sambata: 10:00-15:00

Showroom Stefanestii de Jos : Luni- Vineri : 8:30 – 17:30

 Va multumim!