Supralumini

Toc reglabil

Pentru executarea pereţilor despărţitori din sticlă şi pentru sporirea gradului de iluminare a încăperilor,venim cu o soluţie modernă şi funcţională: supraluminile de interior.Coloristica bogată,montajul uşor şi rapid sunt caracteristici care asigură popularitatea acestui produs.

CULORI DISPONIBILE

Portadecor
Portasynchro 3D
Portacortex
Super Matt

Portadur
Furnir natural Standard
Furnir natural Satin
Furnir natural Select
Vopsea ecologică UV

Portaperfect 3D
CPL HQ 0,2 mm

TocMare
Opt
vopsea
grosime zid

CONSTRUCȚIA TOCULUI
Supralumina cuprinde: traversă orizontală şi două lonjeroane verticale executate din PAL,
completate cu feroneria şi accesoriile necesare, pervazuri.
Supraluminile sunt fabricate şi livrate sub forma unui set ce se asamblează la fața locului.

DIMENSIUNI
Pentru unsprezece lăţimi de zid, de la 75 mm până la 300 mm.
• În cazul Porta System cu supralumină (pag. 192, Tabel 1), înălțimea standard
a sticlei este de 270 mm. H0, HB, HZ + 302 mm înălţime Porta SYSTEM.
• Dimensiuni disponibile pentru supraluminile independente
„40”, „50”, „60”, „70”, „80”, „90”, „100” și „120”-„220”.
• Dimensiunea supraluminii este limitată de suprafața sticlei care nu poate fi
mai mare de 3 mp.
• Grosimi de zid:
A-75÷95 mm, B-95÷115 mm, C-120÷140 mm, D-140÷160 mm, E-160÷180 mm,
F-180÷200 mm, G-200÷220 mm, H-220÷240 mm, I-240÷260 mm,
J-260÷280 mm, K-280÷300 mm.

REMARCĂ
Agrement Tehnic AT-15-5664-2012, ITB Varșovia.
• Supraluminile se livrează fără sticlă. Recomandăm grosimea geamului
de 4÷6 mm.
• Supraluminile trebuie montate în goluri de zid finisate (ex. tapet, gresie, etc).
• Pentru dimensiuni și desene ilustrative, vezi pag. 190.
• culori noi pe finisajul CPL 0,2 mm
• furnir natural Stejar Alb (RAL 9016

1.Suntem deschisi la propuneri si ne dorim sa imbunatatim constant acest nou mod de lucru pentru a avea o colaborare cat mai buna, astfel incat va invitam sa va prezentati sugestiile in rubrica de feedback.

2.Tinand cont de riscul pe care il poate reprezenta o vizita de masuratori clasica, incurajam clientii sa opteze pentru realizarea masuratorilor pe cont propriu. Venim in ajutorul dumneavoastra cu propunerea de a va ghida in procesul de masurare a golurilor de zid printr-un apel video. Astfel, unul dintre specialistii nostri, va va indica cum se realizeaza o masuratoare corecta, dar de asemenea, va va oferi si alte detalii si sfaturi importante, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Acest serviciu costa 150 RON.

In cazul in care decideti ca realizarea unei vizite de masuratori clasica este absolut necesara, acest serviciu va costa 250 RON pentru Bucureti si zonele limitrofe.

In ambele cazuri, daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 RON (fara TVA), se vor scadea 150 RON din contravaloarea montajului, daca acesta este solicitat.

In urma masuratorii sau a comenzii pe proprie raspundere, clientul va primi o oferta personalizata de pret pentru modelele de usi indicate. In cazul in care clientul doreste o noua calculatie de pret, pentru alte modele de usi, realizarea acestei noi oferte va fi tarifata cu 30 RON.

3.Tinand cont de faptul ca situatia actuala ne-a obligat sa ne continuam activitatea intr-o formula mai restransa si nu mai avem posibilitatea sa realizam calculatii estimative de pret in acelasi ritm ca si pana acum, invitam clientii ce doresc sa afle preturile produselor comercializate inainte de vizita de masuratori sau a comenzii pe propria raspundere, sa acceseze lista de preturi din rublica “Catalog si preturi”. In cazul in care lista de preturi detaliata nu este pe intelesul clientilor,venim in ajutorul acestora cu o lista ce contine preturi minime si maxime pentru fiecare model in parte.

In eventualitatea in care clientul solicita totusi o oferta estimativa realizata de un specialist, va invitam sa ne furnizati toate detaliile necesare si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Acest serviciu va fi tarifat cu 30 RON/oferta estimativa.

4.Situatia actuala ne-a obligat sa inchidem showroom-urile. In cazul in care clientul doreste totusi sa discute pe larg cu unul distre colegii nostri si sa vada tipurile de contructii existente pentru usile dorite, cum arata fiecare model de toc in parte, ce tipuri de accesorii sunt disponibile, ii oferim posibilitatea de a intra in apel video cu un reprezentant din showroom. Aceast serviciu va fi tarifat cu 50 RON si va avea durata maxima de 30 minute.

REDESCHIDERE MAGAZINE

 Dragi clienti,

Incepand cu data de 18.05.2020 redeschidem showroom-urile Porta Doors din Bucuresti si Pitesti. Am luat toate masurile de protectie pentru ca atat dumneavoatra cat si angajatii nostrii sa fiti in siguranta.

Avem rugamintea ca in showroom-urile Porta Doors sa :

 PROGRAM DE LUCRU

Showroom Nerva Traian, Banu Manta, Afi Cotroceni, Pitesti : Luni-Vineri: 9:00 – 18:30

                                                                                                   Sambata: 10:00-15:00

Showroom Stefanestii de Jos : Luni- Vineri : 8:30 – 17:30

 Va multumim!