Servicii

Transport usi Porta

Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzile care au montajul executat de catre echipele noastre.

In cazul in care montajul nu este realizat de catre echipele noastre, transportul usilor se face pana in fata locatiei, taxa perceputa fiind de 600 RON (pentru Bucuresti).

Deplasarea suplimentara a echipei de montaj se taxeaza cu 600 lei.

Consultanta in alegerea usilor potrivite si a solutiilor de montaj

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii precise (telefonic sau online) despre produsele noastre. Astfel clientul nostru este informat si va face o alegere potrivita pentru caminul sau, evitandu-se greseli care duc la cheltuieli inutile sau solutii de compromis.

Primele doua oferte solicitate sunt realizatete gratuit. Pentru fiecare oferta suplimentara se percepe o taxa de 50 de lei.

Taxa pentru vizitele de masuratori in timpul programului este de 300 lei. Din aceasta suma, 150 RON se scad din contravaloarea montajului, daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 lei (fara TVA, dupa aplicarea discountului).

Montaj usi

Compania noastra asigura montajul  usilor cumparate (chiar si de la alti parteneri Porta) prin firme autorizate din grup, pentru 20% din pretul de lista al produselor, dar nu mai putin de 200 lei/ bucata, pentru usile de interior( pentru comenzile de o singura usa, taxa va fi de 20% valoarea usii + 100lei ). Echipele de montaj sunt autorizate de catre PORTA DOORS, fiecare montator obtinand diploma de Montator Autorizat Porta. Firma isi rezerva dreptul de a modifica tarifele montajului, prestarilor de servicii, etc. ,in functie de complexitatea lucrarilor, aceste modificari urmand a fi comunicate la inceputul lucrarii in cauza.
Echipele noastre de montaj au componenta mixta sau sunt formate in intregime din cetateni de alte nationalitati decat cea romana.

Operatiunile ce se vor taxa suplimentar sunt urmatoarele:

1.Scurtare usa+toc/ pervaz – de la 100 lei
2.Demontare usa veche ( pt usi de interior ) – de la 100 lei
3.Demontare usa veche ( pt usi de exterior ) – 300-400 lei
4.Configurare gol de montaj – 300-500 lei (in functie de complexitatea lucrarii)
5.Schimbarea geamului – 150 lei
6.La transportul usilor, daca nu exista/nu poate fi folosit liftul, se adauga o taxa suplimentara de 100 lei/etaj.

In cazul in care beneficiarul opteaza pentru montaj in 2 sau mai multe etape, fiecare deplasare suplimentara se va taxa cu suma de 600 lei ( pentru Bucuresti si Ilfov ). Pentru deplasari in afara localitatilor mentionate anterior, costurile deplasarii suplimentare se vor stabili in functie de distanta.

NOU – Servicii post-montaj : 600 lei ( serviciu care include ungerea broastelor si balamalelor cu un lubrifiant tehnic).

Conditii de montaj:

 • Dimensiunile golurilor de zidarie (grosime, inaltime si latime) necesare montajului in conditii optime, trebuie sa corespunda celor stabilite prin contract (anexe/note de comanda). In caz de diferente de grosime, se ia in calcul grosimea mai mare a zidului.
 • Elementele de pardoseala (parchet, gresie, etc.) trebuiesc montate inaite de montarea usilor. In caz de diferente de nivel, montajul se face pe podeala de sprijin principala, nu pe cea secundara.
 • Temperatura si umiditatea trebuie sa se incadreze in parametrii indicati de producator (temperatura > 15°C, umiditatea < 65%, numai in cazul usilor de interior).
 • Trebuie respectata verticalitatea si planeitatea cadrelor (peretilor) .

In situatia in care beneficiarul nu indeplineste conditiile necesare efectuarii montajului, furnizorul isi rezerva dreptul de a nu monta usile. In cazul in care beneficiarul isi da acordul pentru montaj, chiar daca nu indeplineste conditiile necesare, acesta se va efectua pe raspunderea sa, furnizorul fiind exonerat de prejudiciile aduse produselor ca urmare a montajului.

Discount-ul oferit pentru orice comanda cu montaj, se anuleaza in cazul in care clientul renunta la montaj dupa acceptarea ofertei si achitarea avansului, urmand ca acesta sa achite pretul de lista al produselor achizitionate.
Orice revenire solicitata de client care nu este din vina noastra se taxeaza cu 600 de lei.

Termenul de depozitare al produselor comandate este de 7 zile calendaristice pentru comenzile fara montaj si de 30 zile pentru comenzile cu montaj realizat de catre echipele noastre. Dupa acest termen se vor percepe taxe de depozitare in valoare de 10 euro + TVA/luna.

ATENTIE

 • La o masuratoare se livreaza o oferta, pentru orice alta oferta se percepe o taxa de 50 lei.
 • Montarea de catre persoane neautorizate duce automat la pierderea garantiei.
 • Orice fel de adaugari facute in cartea de garantie de catre persoane neautorizate duce la pierderea garantiei.
 • Pierderea sau deteriorarea cartii de garantie duce la pierderea garantiei.
 • Nerespectarea instructiunilor de folosinta duce la pierderea garantiei.
 • Fiecare usa si toc are poansonat un nr (ca la auto) identic cu cel din cartea de garantie.
 • Orice montator are obligatia ca la final, dupa verificarea dvs asupra montajului sa aplice in interiorul cartii de garantie, pe prima pagina, stampila de montator autorizat.

Va recomandam sa alegeti cu atentie firma cu care faceti montajul, este indicat sa fie autorizata de producatorul usilor.

Nu totdeauna un montaj ieftin este si unul bun. In meseria noastra se spune ca circa 90 % dintre defectele aparute sunt defectiuni de montaj, nu de produs.

Va prezentam mai jos cateva imagini cu defectiuni care au aparut la clienti care nu au tinut seama de aceasta recomandare si au cautat doar pretul cel mai mic:

DSC04052
DSC04056
DSC04076
ATENTIE!
Va rog sa aveti in vedere urmatoarea lista de preturi minime pentru montaj!
Montajul reprezinta in continuare 20% din valoarea produselor dar nu poate sa fie mai mic decat sumele mai jos enumerate dupa caz.
 • montaj pentru 1 singura usa de interior = 600 lei
 • montaj pentru mai multe usi de interior = 20% din valoarea produselor dar nu mai putin de 150 lei/usa
 • usa glisanta simpla sistem Porta = de la 400 lei
 • usa glisanta simpla Alu System = de la 400 lei
 • usa glisanta simpla Compact = de la 600 lei
 • usa pliabila Alfa/Beta = de la 500 lei
 • usa intrare apartament – Delta Universal = de la 600 lei
 • usa intrare casa – Delta Premium = de la 700 lei