Servicii

Transport usi Porta

Transport gratuit in Bucuresti (48 de ore lucratoare) si in tara (7 zile lucratoare) pentru comenzile care contin si montajul executat de noi.

Transportul usilor se face pana in fata locatiei, in cazul in care nu se face montajul cu firma noastra, taxa perceputa in acest caz fiind de 248 lei.

Consultanta in alegerea usilor potrivite si a solutiilor de montaj

Pentru a veni in sprijinul clientilor, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii precise (telefonic sau online) despre produsele noastre, cat si despre procedeul de montaj al usilor, astfel clientul nostru este informat si va face o alegere potrivita pentru caminul sau, in deplina siguranta, evitandu-se astfel greseli care duc la cheltuieli inutile sau solutii de compromis.

Primele doua oferte solicitate sunt oferite gratuit. Pentru fiecare oferta suplimentara se percepe o taxa de 50 de lei.

Taxa pentru vizitele de masuratori in timpul programului (intre orele 11:00 si 18:00) este de 150 lei. Aceasta suma se va scadea din contravaloarea montajului daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 lei (fara TVA).

Servicii Premium

Vizitele de masuratori solicitate in afara orelor de progam se vor taxa suplimentar cu 100 lei.
Pentru montaj in zilele de sambata, duminica , sarbatori legale sau in afara orelor de program se percepe o taxa suplimentara de 250 lei.

Montaj usi

Firma noastra asigura montajul de caliate al usilor cumparate (chiar si de la alti parteneri Porta),pentru 25% din valoarea de catalog a produselor dar nu mai putin de 150 lei/ bucata pentru usile de interior( pentru o singura usa taxa va fi de 250 lei ) si 350 lei pentru usile de intrare in casa sau apartament. Echipele de montaj sunt autorizate de catre PORTA DOORS, fiecare montator obtinand diploma de Montator Autorizat Porta. Firma isi rezerva dreptul de a modifica tarifele montajului, prestarilor de servicii etc. in functie de complexitatea lucrarilor fara notificare urmand a fi comunicata la inceputul lucrarii.

Operatiunile ce se vor taxa suplimentar sunt urmatoarele:

 1. Scurtare usa+toc 100 lei /buc
 2. Demontare usa veche ( pt usi de interior ) 40 lei
 3. Configurare gol de montaj 150-300 lei , in functie de complexitatea lucrarii
 4. Schimbarea geamului 150 lei  ( pt geam mare) sau 50 lei  ( pt geam mic)

In cazul in care beneficiarul opteaza pentru montaj in 2 sau mai multe etape, fiecare deplasare suplimentara se va taxa cu suma de 250 lei ( pentru Bucuresti si Ilfov ). Pentru deplasari in afara localitatilor mentionate mai sus costurile deplasarii se vor stabili in functie de distanta.

Conditii de montaj:

 • Golurile de zidarie (grosime de zid, inaltime si latime) necesare montajului in conditii optime trebuiesc respectate conform celor stabilite in contract (anexe/note de comanda). In caz de diferente de grosime intre laturile tocului se ia in calcul grosimea mai mare a tocului.
 • Elementele de pardoseala (parchet, gresie etc) trebuiesc montate inaite de montarea usilor. In caz de diferente de pardoseala montajul se face pe podeaua de sprijin principala, nu pe cea secundara.
 • Temperatura si umiditatea trebuie sa se incadreze in parametrii necesari (temperatura < 15°C, umiditatea >65%, numai in cazul usilor de interior).
 • Verticalitatea si planeitatea cadrelor (peretilor) trebuie respectata.

In situatia in care beneficiarul nu indeplineste conditiile necesare efectuarii montajului furnizorul isi rezerva dreptul de a nu monta usile. In cazul in care beneficiarul isi da acordul pentru montaj, chiar daca nu indeplineste conditiile necesare, acesta se va efectua pe raspunderea sa, furnizorul fiind exonerat de prejudiciile aduse produselor ulterior montajului.

Discount-ul oferit pentru orice comanda cu montaj se anuleaza in cazul in care clientul renunta la montaj dupa acceptarea ofertei si achitarea avansului, urmand ca acesta sa achite comanda la valoarea initiala a produselor.
Orice revenire solicitata de client care nu este din vina noastra se taxeaza cu 250 de lei.

Termenul de depozitare al produselor comandate este de 7 zile calendaristice pentru comenzile fara montaj si de 30 zile pentru comenzile cu montaj realizat de catre echipele noastre. Dupa acest termen se vor percepe taxe de depozitare in valoare de 0,1% din valoarea contractului pe zi.

ATENTIE

 • La o masuratoare se livreaza o oferta, pentru orice alta oferta se percepe o taxa de 50 lei.
 • Montarea de catre persoane neautorizate duce automat la pierderea garantiei.
 • Orice fel de adaugari facute in cartea de garantie de catre persoane neautorizate duce la pierderea garantiei.
 • Pierderea sau deteriorarea cartii de garantie duce la pierderea garantiei.
 • Nerespectarea instructiunilor de folosinta duce la pierderea garantiei.
 • Fiecare usa si toc are poansonat un nr (ca la auto) identic cu cel din cartea de garantie.
 • Orice montator are obligatia ca la final, dupa verificarea dvs asupra montajului sa aplice in interiorul cartii de garantie, pe prima pagina, stampila de montator autorizat.

Va recomandam sa alegeti cu atentie firma cu care faceti montajul, este indicat sa fie autorizata de producatorul usilor.

Nu totdeauna un montaj ieftin este si unul bun. In meseria noastra se spune ca circa 90 % dintre defectele aparute sunt defectiuni de montaj, nu de produs.

Va prezentam mai jos cateva imagini cu defectiuni care au aparut la clienti care nu au tinut seama de aceasta recomandare si au cautat doar pretul cel mai mic:

DSC04052
DSC04056
DSC04076
ATENTIE!
Va rog sa aveti in vedere urmatoarea lista de preturi minime pentru montaj!
Montajul reprezinta in continuare 25% din valoarea produselor dar nu poate sa fie mai mic decat sumele mai jos enumerate dupa caz.
 • montaj pentru 1 singura usa de interior = 250 lei
 • montaj pentru mai multe usi de interior = 25% din valoarea produselor dar nu mai putin de 150 lei/usa
 • usa glisanta simpla sistem Porta = 300 lei
 • usa glisanta simpla Alu System = 350 lei
 • usa glisanta simpla Compact = 450 lei
 • usa pliabila Alfa/Beta = 300 lei
 • usa intrare apartament – Delta Universal = 350 lei
 • usa intrare casa – Delta Premium = 400 lei