Servicii

Transport usi Porta

Transport gratuit in Bucuresti (48 de ore lucratoare) si in tara (7 zile lucratoare) pentru comenzile care contin si montajul executat de noi.

Transportul usilor se face pana in fata locatiei, in cazul in care nu se face montajul cu firma noastra, taxa perceputa in acest caz fiind de 248 lei.

Consultanta in alegerea usilor potrivite si a solutiilor de montaj

Pentru a veni in sprijinul clientilor, echipa noastra va sta la dispozitie cu informatii precise (telefonic sau online) despre produsele noastre, cat si despre procedeul de montaj al usilor, astfel clientul nostru este informat si va face o alegere potrivita pentru caminul sau, in deplina siguranta, evitandu-se astfel greseli care duc la cheltuieli inutile sau solutii de compromis.

Primele doua oferte solicitate sunt oferite gratuit. Pentru fiecare oferta suplimentara se percepe o taxa de 50 de lei.

Taxa pentru vizitele de masuratori in timpul programului (intre orele 11:00 si 18:00) este de 150 lei. Aceasta suma se va scadea din contravaloarea montajului daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 lei (fara TVA).

Servicii Premium

Vizitele de masuratori solicitate in afara orelor de progam se vor taxa suplimentar cu 100 lei.
Pentru montaj in zilele de sambata, duminica , sarbatori legale sau in afara orelor de program se percepe o taxa suplimentara de 250 lei.

Montaj usi

Firma noastra asigura montajul de caliate al usilor cumparate (chiar si de la alti parteneri Porta),pentru 25% din valoarea de catalog a produselor dar nu mai putin de 150 lei/ bucata pentru usile de interior( pentru o singura usa taxa va fi de 250 lei ) si 350 lei pentru usile de intrare in casa sau apartament. Echipele de montaj sunt autorizate de catre PORTA DOORS, fiecare montator obtinand diploma de Montator Autorizat Porta. Firma isi rezerva dreptul de a modifica tarifele montajului, prestarilor de servicii etc. in functie de complexitatea lucrarilor fara notificare urmand a fi comunicata la inceputul lucrarii.

Operatiunile ce se vor taxa suplimentar sunt urmatoarele:

 1. Scurtare usa+toc 100 lei /buc
 2. Demontare usa veche ( pt usi de interior ) 40 lei
 3. Configurare gol de montaj 150-300 lei , in functie de complexitatea lucrarii
 4. Schimbarea geamului 150 lei  ( pt geam mare) sau 50 lei  ( pt geam mic)

In cazul in care beneficiarul opteaza pentru montaj in 2 sau mai multe etape, fiecare deplasare suplimentara se va taxa cu suma de 250 lei ( pentru Bucuresti si Ilfov ). Pentru deplasari in afara localitatilor mentionate mai sus costurile deplasarii se vor stabili in functie de distanta.

Conditii de montaj:

 • Golurile de zidarie (grosime de zid, inaltime si latime) necesare montajului in conditii optime trebuiesc respectate conform celor stabilite in contract (anexe/note de comanda). In caz de diferente de grosime intre laturile tocului se ia in calcul grosimea mai mare a tocului.
 • Elementele de pardoseala (parchet, gresie etc) trebuiesc montate inaite de montarea usilor. In caz de diferente de pardoseala montajul se face pe podeaua de sprijin principala, nu pe cea secundara.
 • Temperatura si umiditatea trebuie sa se incadreze in parametrii necesari (temperatura < 15°C, umiditatea >65%, numai in cazul usilor de interior).
 • Verticalitatea si planeitatea cadrelor (peretilor) trebuie respectata.

In situatia in care beneficiarul nu indeplineste conditiile necesare efectuarii montajului furnizorul isi rezerva dreptul de a nu monta usile. In cazul in care beneficiarul isi da acordul pentru montaj, chiar daca nu indeplineste conditiile necesare, acesta se va efectua pe raspunderea sa, furnizorul fiind exonerat de prejudiciile aduse produselor ulterior montajului.

Discount-ul oferit pentru orice comanda cu montaj se anuleaza in cazul in care clientul renunta la montaj dupa acceptarea ofertei si achitarea avansului, urmand ca acesta sa achite comanda la valoarea initiala a produselor.
Orice revenire solicitata de client care nu este din vina noastra se taxeaza cu 250 de lei.

Termenul de depozitare al produselor comandate este de 7 zile calendaristice pentru comenzile fara montaj si de 30 zile pentru comenzile cu montaj realizat de catre echipele noastre. Dupa acest termen se vor percepe taxe de depozitare in valoare de 0,1% din valoarea contractului pe zi.

ATENTIE

 • La o masuratoare se livreaza o oferta, pentru orice alta oferta se percepe o taxa de 50 lei.
 • Montarea de catre persoane neautorizate duce automat la pierderea garantiei.
 • Orice fel de adaugari facute in cartea de garantie de catre persoane neautorizate duce la pierderea garantiei.
 • Pierderea sau deteriorarea cartii de garantie duce la pierderea garantiei.
 • Nerespectarea instructiunilor de folosinta duce la pierderea garantiei.
 • Fiecare usa si toc are poansonat un nr (ca la auto) identic cu cel din cartea de garantie.
 • Orice montator are obligatia ca la final, dupa verificarea dvs asupra montajului sa aplice in interiorul cartii de garantie, pe prima pagina, stampila de montator autorizat.

Va recomandam sa alegeti cu atentie firma cu care faceti montajul, este indicat sa fie autorizata de producatorul usilor.

Nu totdeauna un montaj ieftin este si unul bun. In meseria noastra se spune ca circa 90 % dintre defectele aparute sunt defectiuni de montaj, nu de produs.

Va prezentam mai jos cateva imagini cu defectiuni care au aparut la clienti care nu au tinut seama de aceasta recomandare si au cautat doar pretul cel mai mic:

DSC04052
DSC04056
DSC04076
ATENTIE!
Va rog sa aveti in vedere urmatoarea lista de preturi minime pentru montaj!
Montajul reprezinta in continuare 25% din valoarea produselor dar nu poate sa fie mai mic decat sumele mai jos enumerate dupa caz.
 • montaj pentru 1 singura usa de interior = 250 lei
 • montaj pentru mai multe usi de interior = 25% din valoarea produselor dar nu mai putin de 150 lei/usa
 • usa glisanta simpla sistem Porta = 300 lei
 • usa glisanta simpla Alu System = 350 lei
 • usa glisanta simpla Compact = 450 lei
 • usa pliabila Alfa/Beta = 300 lei
 • usa intrare apartament – Delta Universal = 350 lei
 • usa intrare casa – Delta Premium = 400 lei

1.Suntem deschisi la propuneri si ne dorim sa imbunatatim constant acest nou mod de lucru pentru a avea o colaborare cat mai buna, astfel incat va invitam sa va prezentati sugestiile in rubrica de feedback.

2.Tinand cont de riscul pe care il poate reprezenta o vizita de masuratori clasica, incurajam clientii sa opteze pentru realizarea masuratorilor pe cont propriu. Venim in ajutorul dumneavoastra cu propunerea de a va ghida in procesul de masurare a golurilor de zid printr-un apel video. Astfel, unul dintre specialistii nostri, va va indica cum se realizeaza o masuratoare corecta, dar de asemenea, va va oferi si alte detalii si sfaturi importante, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Acest serviciu costa 150 RON.

In cazul in care decideti ca realizarea unei vizite de masuratori clasica este absolut necesara, acest serviciu va costa 250 RON pentru Bucureti si zonele limitrofe.

In ambele cazuri, daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 RON (fara TVA), se vor scadea 150 RON din contravaloarea montajului, daca acesta este solicitat.

In urma masuratorii sau a comenzii pe proprie raspundere, clientul va primi o oferta personalizata de pret pentru modelele de usi indicate. In cazul in care clientul doreste o noua calculatie de pret, pentru alte modele de usi, realizarea acestei noi oferte va fi tarifata cu 30 RON.

3.Tinand cont de faptul ca situatia actuala ne-a obligat sa ne continuam activitatea intr-o formula mai restransa si nu mai avem posibilitatea sa realizam calculatii estimative de pret in acelasi ritm ca si pana acum, invitam clientii ce doresc sa afle preturile produselor comercializate inainte de vizita de masuratori sau a comenzii pe propria raspundere, sa acceseze lista de preturi din rublica “Catalog si preturi”. In cazul in care lista de preturi detaliata nu este pe intelesul clientilor,venim in ajutorul acestora cu o lista ce contine preturi minime si maxime pentru fiecare model in parte.

In eventualitatea in care clientul solicita totusi o oferta estimativa realizata de un specialist, va invitam sa ne furnizati toate detaliile necesare si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Acest serviciu va fi tarifat cu 30 RON/oferta estimativa.

4.Situatia actuala ne-a obligat sa inchidem showroom-urile. In cazul in care clientul doreste totusi sa discute pe larg cu unul distre colegii nostri si sa vada tipurile de contructii existente pentru usile dorite, cum arata fiecare model de toc in parte, ce tipuri de accesorii sunt disponibile, ii oferim posibilitatea de a intra in apel video cu un reprezentant din showroom. Aceast serviciu va fi tarifat cu 50 RON si va avea durata maxima de 30 minute.

REDESCHIDERE MAGAZINE

 Dragi clienti,

Incepand cu data de 18.05.2020 redeschidem showroom-urile Porta Doors din Bucuresti si Pitesti. Am luat toate masurile de protectie pentru ca atat dumneavoatra cat si angajatii nostrii sa fiti in siguranta.

Avem rugamintea ca in showroom-urile Porta Doors sa :

 PROGRAM DE LUCRU

Showroom

Nerva Traian     Luni-Vineri: 9:00 – 18:30  /  Sambata: 10:00-15:00

Afi Cotroceni     Luni-Vineri: 9:00 – 18:30  /  Sambata: 10:00-15:00

Pitesti                    Luni-Vineri: 9:00 – 18:30  /  Sambata: 10:00-15:00

Banu Manta        Inchis pana pe data de 1 iulie 2020

Stefanestii de Jos        Luni- Vineri : 8:30 – 17:30

 Va multumim!