Politica confidentialitate

Va aduce la cunostinta urmatoarele:

  1. Respectam dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracter personal si punem în aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor privitoare în mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.
  1. Prelucram numele si prenumele dumneavoastra, domiciliul si codul numeric personal cuprinse în contractul/factura încheiat/a cu noi, pentru:

– executarea contractului încheiat cu dumneavoastra, inclusiv realizarea serviciilor efectuate de noi la cererea dvs. (servicii de transport si montaj usi);

– îndeplinirea obligatiilor fiscale legate de incasarea pretului produselor si serviciilor conform facturilor;

– îndeplinirea obligatiilor contractuale stabilite de parti;

– îndeplinirea obligatiei noastre legale în materie contabilitate-fiscalitate de tinere a evidentei contractelor si facturilor încheiate cu partenerii nostri (clienti si furnizori).

Aceste date vor fi pastrate pe durata tinerii evidentelor contabile potrivit Legii contabilitatii si Codului fiscal.

  1. Prelucram numarul dumneavoastra de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail, pentru:

– comunicarea cu dumneavoastra.

Aceste date vor fi pastrate pe durata executarii contractului dintre dvs. si societatea noastra.

  1. Nu utilizam datele cu caracter personal pentru prelucrare automatizata si nici pentru realizarea de profile. Nu luam niciodata decizii automate cu privire la dumneavoastra. Utilizam mijloace tehnice pentru stocarea datelor în conditii de securitate. Nu prelucram date în scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.
  2. Respectam si asiguram în mod strict secretul profesional. Nu folosim datele decât pentru realizarea intereselor dumneavoastra sau îndeplinirea obligatiilor legale si contractuale.
  3. Revizuim în fiecare an datele colectate, analizând în ce masura pastrarea lor este necesara scopurilor mentionate, intereselor dumneavoastra legitime sau îndeplinirii obligatiilor noastre legale si contractuale. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.
  4. Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor. Mentionam ca interventia asupra datelor pe care ni le-ati furnizat poate fi de natura sa împiedice executarea contractului încheiat între dumneavoastra si societatea noastra. În acest caz societatea noastra este exonerata de raspundere. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, în orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si îndreptatirea lui. Va vom raspunde neîntârziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

1.Suntem deschisi la propuneri si ne dorim sa imbunatatim constant acest nou mod de lucru pentru a avea o colaborare cat mai buna, astfel incat va invitam sa va prezentati sugestiile in rubrica de feedback.

2.Tinand cont de riscul pe care il poate reprezenta o vizita de masuratori clasica, incurajam clientii sa opteze pentru realizarea masuratorilor pe cont propriu. Venim in ajutorul dumneavoastra cu propunerea de a va ghida in procesul de masurare a golurilor de zid printr-un apel video. Astfel, unul dintre specialistii nostri, va va indica cum se realizeaza o masuratoare corecta, dar de asemenea, va va oferi si alte detalii si sfaturi importante, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Acest serviciu costa 150 RON.

In cazul in care decideti ca realizarea unei vizite de masuratori clasica este absolut necesara, acest serviciu va costa 250 RON pentru Bucureti si zonele limitrofe.

In ambele cazuri, daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 RON (fara TVA), se vor scadea 150 RON din contravaloarea montajului, daca acesta este solicitat.

In urma masuratorii sau a comenzii pe proprie raspundere, clientul va primi o oferta personalizata de pret pentru modelele de usi indicate. In cazul in care clientul doreste o noua calculatie de pret, pentru alte modele de usi, realizarea acestei noi oferte va fi tarifata cu 30 RON.

3.Tinand cont de faptul ca situatia actuala ne-a obligat sa ne continuam activitatea intr-o formula mai restransa si nu mai avem posibilitatea sa realizam calculatii estimative de pret in acelasi ritm ca si pana acum, invitam clientii ce doresc sa afle preturile produselor comercializate inainte de vizita de masuratori sau a comenzii pe propria raspundere, sa acceseze lista de preturi din rublica “Catalog si preturi”. In cazul in care lista de preturi detaliata nu este pe intelesul clientilor,venim in ajutorul acestora cu o lista ce contine preturi minime si maxime pentru fiecare model in parte.

In eventualitatea in care clientul solicita totusi o oferta estimativa realizata de un specialist, va invitam sa ne furnizati toate detaliile necesare si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Acest serviciu va fi tarifat cu 30 RON/oferta estimativa.

4.Situatia actuala ne-a obligat sa inchidem showroom-urile. In cazul in care clientul doreste totusi sa discute pe larg cu unul distre colegii nostri si sa vada tipurile de contructii existente pentru usile dorite, cum arata fiecare model de toc in parte, ce tipuri de accesorii sunt disponibile, ii oferim posibilitatea de a intra in apel video cu un reprezentant din showroom. Aceast serviciu va fi tarifat cu 50 RON si va avea durata maxima de 30 minute.

REDESCHIDERE MAGAZINE

 Dragi clienti,

Incepand cu data de 18.05.2020 redeschidem showroom-urile Porta Doors din Bucuresti si Pitesti. Am luat toate masurile de protectie pentru ca atat dumneavoatra cat si angajatii nostrii sa fiti in siguranta.

Avem rugamintea ca in showroom-urile Porta Doors sa :

 PROGRAM DE LUCRU

Showroom Nerva Traian, Banu Manta, Afi Cotroceni, Pitesti : Luni-Vineri: 9:00 – 18:30

                                                                                                   Sambata: 10:00-15:00

Showroom Stefanestii de Jos : Luni- Vineri : 8:30 – 17:30

 Va multumim!