Clasificarea Porta

DESTINAȚIA RECOMANDATĂ DE PORTA PENTRU DIFERITE FINISAJE

Clasificarea Porta ia în considerare șase grupe în care sunt incluse toate categoriile de finisaje folosite în gama de uşi Porta. În cadrul clasificării s-au luat de asemenea în considerare, calitatea, durabilitatea şi estetica finisajului – sperăm că această clasificare vă va ajuta în luarea unei decizii optime.
Pentru fiecare produs prezentat veţi găsi şi informaţii privind clasificarea finisajului utilizat:

ECONOMIC
ECONOMIC

Clasa care asigură un raport excelent de preț și calitate.

STANDARD
STANDARD

Clasa generală Porta asigură posibilitatea unei utilizări pe termen lung în gospodăriile individuale.
comenzi contract: Portadecor Minimax

STANDARD PLUS
STANDARD PLUS

Clasa Standard Plus se caracterizează prin parametri specifici de frecare şi rezistenţă la umiditate.Finisaj Portadecor,Finisaj Portasynchro 3D,Portacortex, Super Matt ,Vopsea Standard

PREMIUM
PREMIUM

Clasa cu cele mai bune rezultate, garantează o calitate înaltă de exploatare, utilizarea acestora fiind recomandată în blocuri de locuinţe şi birouri.Finisaj Portadur, Vopsea acrilică UV, Finisaj premium,Vopsea Premium, Furnir Natural Standard, Furnir Natural Satin, Furnir Natural Select, PVC,Vopsea acrilică pentru exterior,Vopsea pe bază de apă (de exterior)

PROFESIONAL
PROFESIONAL

Clasa care combină funcţionalitatea şi eleganţa acolo unde uşile sunt expuse direct acţiunii factorilor externi. Se recomandă în hoteluri, clădiri publice şi birouri.Finisaj CPL, Vopsea pe bază de poliester,Placă din oțel laminată PVC,Portaperfect 3D

EXTREM
EXTREM

Clasa care, datorită parametrilor tehnici, oferă protecţia impusă de factorii externi; este recomandată utilizarea în spaţii cu trafic intens.CPL 0,7, HPL,Oţel Inoxidabill

ilust
Acest fenomen este un aspect inevitabil în utilizarea
oricărei uşi. Zilnic, uşile sunt supuse unor repetate
acţiuni de închidere-deschidere al căror scop de bază îl
reprezintă trecerea persoanelor; de cele mai multe ori
însă, mâinile ocupate, documentele transportate sau
lucrurile personale fac imposibilă utilizarea lor corectă.
Suprafaţa canatului trebuie să reziste la jocurile neatente
şi zglobii ale copiilor, precum şi la caracterul jucăuş şi
nerăbdător al animalelor de companie.
Acest fenomen este un aspect inevitabil în utilizarea oricărei uşi. Zilnic, uşile sunt supuse unor repetate acţiuni de închidere-deschidere al căror scop de bază îl reprezintă trecerea persoanelor; de cele mai multe ori însă, mâinile ocupate, documentele transportate sau lucrurile personale fac imposibilă utilizarea lor corectă. Suprafaţa canatului trebuie să reziste la jocurile neatente şi zglobii ale copiilor, precum şi la caracterul jucăuş şi nerăbdător al animalelor de companie.
Umiditatea crescută în imediata apropiere a
uşilor influenţează negativ furnirul; păstrarea
furnirului în condiţii minime de umiditate
garantează păstrarea formei şi o suprafaţă
uniformă pe tot parcursul utilizării.
Umiditatea crescută în imediata apropiere a uşilor influenţează negativ furnirul; păstrarea furnirului în condiţii minime de umiditate garantează păstrarea formei şi o suprafaţă uniformă pe tot parcursul utilizării.
Lucrările de curăţenie atât în locuinţa proprie
cât şi în firme necesită folosirea unor substanţe
de curăţare, care de multe ori pot afecta
durabilitatea uşilor
Lucrările de curăţenie atât în locuinţa proprie cât şi în firme necesită folosirea unor substanţe de curăţare, care de multe ori pot afecta durabilitatea uşilor
Un factor care influenţează tonalitatea
culorilor pe o perioadă îndelungată de
folosire. Am verificat, pentru dumneavoastră,
toate categoriile de furnir precum şi reacţia
acestora la lumina zilei pe o perioadă de
folosire de câţiva ani şi cu mândrie putem
afirma că modalităţile de finisare a canatului
alese de către noi au obţinut cele mai bune
rezultate pe tot parcursul utilizării.
Un factor care influenţează tonalitatea culorilor pe o perioadă îndelungată de folosire. Am verificat, pentru dumneavoastră, toate categoriile de furnir precum şi reacţia acestora la lumina zilei pe o perioadă de folosire de câţiva ani şi cu mândrie putem afirma că modalităţile de finisare a canatului alese de către noi au obţinut cele mai bune rezultate pe tot parcursul utilizării.

1.Suntem deschisi la propuneri si ne dorim sa imbunatatim constant acest nou mod de lucru pentru a avea o colaborare cat mai buna, astfel incat va invitam sa va prezentati sugestiile in rubrica de feedback.

2.Tinand cont de riscul pe care il poate reprezenta o vizita de masuratori clasica, incurajam clientii sa opteze pentru realizarea masuratorilor pe cont propriu. Venim in ajutorul dumneavoastra cu propunerea de a va ghida in procesul de masurare a golurilor de zid printr-un apel video. Astfel, unul dintre specialistii nostri, va va indica cum se realizeaza o masuratoare corecta, dar de asemenea, va va oferi si alte detalii si sfaturi importante, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra. Acest serviciu costa 150 RON.

In cazul in care decideti ca realizarea unei vizite de masuratori clasica este absolut necesara, acest serviciu va costa 250 RON pentru Bucureti si zonele limitrofe.

In ambele cazuri, daca valoarea produselor cumparate depaseste 2500 RON (fara TVA), se vor scadea 150 RON din contravaloarea montajului, daca acesta este solicitat.

In urma masuratorii sau a comenzii pe proprie raspundere, clientul va primi o oferta personalizata de pret pentru modelele de usi indicate. In cazul in care clientul doreste o noua calculatie de pret, pentru alte modele de usi, realizarea acestei noi oferte va fi tarifata cu 30 RON.

3.Tinand cont de faptul ca situatia actuala ne-a obligat sa ne continuam activitatea intr-o formula mai restransa si nu mai avem posibilitatea sa realizam calculatii estimative de pret in acelasi ritm ca si pana acum, invitam clientii ce doresc sa afle preturile produselor comercializate inainte de vizita de masuratori sau a comenzii pe propria raspundere, sa acceseze lista de preturi din rublica “Catalog si preturi”. In cazul in care lista de preturi detaliata nu este pe intelesul clientilor,venim in ajutorul acestora cu o lista ce contine preturi minime si maxime pentru fiecare model in parte.

In eventualitatea in care clientul solicita totusi o oferta estimativa realizata de un specialist, va invitam sa ne furnizati toate detaliile necesare si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Acest serviciu va fi tarifat cu 30 RON/oferta estimativa.

4.Situatia actuala ne-a obligat sa inchidem showroom-urile. In cazul in care clientul doreste totusi sa discute pe larg cu unul distre colegii nostri si sa vada tipurile de contructii existente pentru usile dorite, cum arata fiecare model de toc in parte, ce tipuri de accesorii sunt disponibile, ii oferim posibilitatea de a intra in apel video cu un reprezentant din showroom. Aceast serviciu va fi tarifat cu 50 RON si va avea durata maxima de 30 minute.

REDESCHIDERE MAGAZINE

 Dragi clienti,

Incepand cu data de 18.05.2020 redeschidem showroom-urile Porta Doors din Bucuresti si Pitesti. Am luat toate masurile de protectie pentru ca atat dumneavoatra cat si angajatii nostrii sa fiti in siguranta.

Avem rugamintea ca in showroom-urile Porta Doors sa :

 PROGRAM DE LUCRU

Showroom Nerva Traian, Banu Manta, Afi Cotroceni, Pitesti : Luni-Vineri: 9:00 – 18:30

                                                                                                   Sambata: 10:00-15:00

Showroom Stefanestii de Jos : Luni- Vineri : 8:30 – 17:30

 Va multumim!